Fikret Orman, CHP'den Beşiktaş belediye başkanı adayı mı olacak?

Fikret Orman, CHP'den Beşiktaş belediye başkanı adayı mı olacak?

Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugünkü yazısında Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yerel seçimlerde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkanı adayı olarak çıkabileceğini iddia etti

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugün köşesinde dile getirdiği "Fikret Orman CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman olabilir." ifadeleriyle taşları yerinden oynattı.

 

İşte Övür'ün yazısında ilgili bölüm:

'Sürpriz isimler çıkabilir'

"Yerel seçimlerle ilgili siyaset kulisleri de piyasa gibi bir iniyor bir çıkıyor. Bazen her seçimde adı geçen eski rezerv isimler piyasayı aşağı çekerken, bazen de sürpriz isimler dalgalanmaya yol açıyor. Bu açıdan CHP'nin siyasi kulisleri diğerlerinden biraz daha hareketli... Mesela İzmir'de Aziz Kocaoğlu'nun, İstanbul'da ise KartalBelediye Başkanı Altınok Öz'ün aday olmayacaklarını açıklamaları, hem Muharrem İnce'ye destek verenlerin devreden çıktığını hem de piyasanın yükseldiğini gösteriyor.

'Fikret Orman ismine inanamadım'

Bu seçim merkezleri garanti olduğu için cazip tabii... Bu yüzden de fazla uğraşmak istemeyenlerin gözü hep oralarda. O ilçelerden biri de İstanbul Beşiktaş... Göz koyanlara gelince, son günlerde kulislerde konuşulan bir isim gerçekten şaşırtıcı; Beşiktaş Başkanı Fikret Orman. İlk başta inanmadım ama kulislerde söylenenler yabana atılacak gibi değil; "Orman önce kendisi için Kemal Bey'le konuştu. Ama sonra ne olduysa yönetimden Şafak Yazıcıoğlu adı dolaşmaya başladı."

Geçmişte eski Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal da Beşiktaş'tan gelmişti. Sürpriz mi değil mi göreceğiz."

Etiketler :