Fevzi Kayacan: Paralel oluşumun içinde olmadım, olmam!

Fevzi Kayacan: Paralel oluşumun içinde olmadım, olmam!

Bir gazetede hakkında 'Pensilvanya'dan İcazet Aldı mı' manşetiyle verilen habere tekzip yayınlayan Baro Başkanı Av. Fevzi Kayacan, "Paralel, eşkenar, dik üçgen vs. hukuk dışı hiçbir oluşumun içinde olmadım, olmam da" dedi.

Yerel bir gazetede hakkında çıkan 'Pensilvanya'dan İcazet Aldı mı' başlıklı haberle ilgili olarak Baro Başkanı Av. Fevzi Kayacan tekzip yayınladı. Kayacan, hakkındaki 'paralel' iddialarını da reddederek "Hukuk dışı hiçbir oluşumun içinde olmadım, olmam da" dedi. Kayacan, "Beni basın önüne ilk defa bir meslektaşım hedef olarak koydu. Benim Pensilvanya'da icazet aldığımı söyledi. Hukukçu ve avukat olmayan biri bunu söylese veya yazmış olsaydı belki pek yadırgamazdım. Ama meslektaşımın icazeti ancak meslektaşlardan alacağımı bilmesi gerekirdi. 2010 ve 2012 de bu icazeti aldık. 2014 yılı için de icazet almaya talibiz" diye kaydetti.

HUKUK DIŞI OLUŞUMLARIN İÇİNDE OLMADIM

Kayacan'ın açıklaması şöyle: Her zaman iyi bir insan ve iyi bir hukukçu olmaya çalıştım. Paralel, eşkenar, dik üçgen vs. hukuk dışı hiçbir oluşumun içinde olmadım, olmam da. Kaygısı hukuk, demokrasi, insan hakları, milletin selameti, vatanın bütünlüğü, iyilik, güzellik olanlarla yüreğim ortak çarpar. Çarpmaya da devam eder. Hukukçuyum ancak hukuk dairesi içinde hareket ederim. Her zaman iyi bir insan ve iyi bir hukukçu olmaya gayret sarf ettim.

Öte yandan kamuoyu, yaklaşan Baro Yönetimi seçimleri öncesinde Baro Başkanı Kayacan'ın, hakkındaki iddialarla ilgili olarak ve 'hukuk dışı' olarak nitelediği paralel yapıyla ilgili düşüncelerini de açıklamasını bekliyor.

memleket.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler