Fetullah'ın Sisi aşkını yazdı

Fetullah'ın Sisi aşkını yazdı

Darbeci Sisi’nin Mısır’daki kanalı TEN TV, FETÖ elebaşı Gülen ile mülakat yaptı. Gülen Sisi için övgüler kullanırken dua etmeyi de ihmal etmedi.

Darbeci Sisi’nin Mısır’daki kanalı TEN TV, FETÖ elebaşı Gülen ile mülakat yaptı. TEN TV sunucusu El Dihi, Pensilvanya'daki malikanesine giderek yaptığı söyleşide terörist başı Gülen’in darbeci Sisi için “muhlis ve halkının çıkarına ‎çalışan biri” şeklinde övgüler dizdiğini açıkladı. El Dihi Gülen’in darbeci Sisi’ye dua ettiğini de ifade etti.

TERÖRİST BAŞINI ABD İSTİHBARATI KORUYOR
El Dihi, El Vatan gazetesine ‎mülakata dair yaptığı açıklamalarda, terörist başı Gülen'in, Amerikan ‎istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıkladı.

SİSİ'YE DUA ETTİ, MISIR'A GELMEK İSTEDİĞİNİ BELİRTTİ
Terörist başı Gülen'i, "Türkler için ahlaki bir değer" olarak anlatan, El Dihi, "Kendisini Mısır'a davet ettim ve bana geleceği hususunda ‎vaatte bulundu. Bu onun büyük bir hayali ve arzusu. Cumhurbaşkanı Abdulfettah El Sisi için dua etti. El ‎Sisi'yi muhlis, Allah'tan korkan ve halkı için çalışan biri olarak tanımladı" dedi.

TÜRKİYE'YE MÜDAHALE EDİN!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan terörist başı Gülen, "Erdoğan kimseyi dinlemiyor, özellikle bizi. Bizi terörle ‎suçluyor, şahsen beni terörün başı olmakla suçluyor ve hakkımda birkaç müebbet hükmü verildi. ‎Dolayısıyla ona söyleyecek bir şeyim yok" dedi. Söyleşide FETÖ elebaşısı Gülen, küstahça Batı ülkelerine çağrıda da bulunarak, Türkiye'ye baskı yapmalarını istedi. Söyleşi Mısır'ın darbeci yönetimine de Gülen, övgüler dizdi.
 

MEHMET BARLAS GÜLEN'İN SİSİ AŞKINI YAZDI

Konu Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın da gündemindeydi.  Barlas yazısında şu ifadeleri kullandı.

ALLAH'TAN KORKARMIŞ

Gülen'in son marifeti, Mısır'daki bir televizyon kanalında darbeci Sisi'yi övmek oldu. Sisi'nin Mısır'daki kanalı TEN TV sunucusu El Dihi'nin, Pensilvanya'da yaptığı söyleşide Gülen, darbeci Sisi için "Allah'tan korkan ve halkının çıkarına çalışan biri" şeklinde övgüler dizmiş.. El Dihi Gülen'in darbeci Sisi'ye dua ettiğini de söylemiş.

RUHANİ ŞAHSİYET

Sisi'nin kanalında "Ruhani bir şahsiyet" olarak sunulan Gülen "Erdoğan kimseyi dinlemiyor, özellikle bizi.

Bizi terörle suçluyor, şahsen beni terörün başı olmakla suçluyor ve hakkımda birkaç müebbet hükmü verildi. Dolayısıyla ona söyleyecek bir şeyim yok" demiş. Söyleşide Gülen, Batı ülkelerine çağrıda bulunarak, Türkiye'ye baskı yapmalarını istemiş...

ABD HİMAYESİNDE

Gülen'le söyleşiyi yapan El Dihi, El Vatan gazetesine mülakata dair yaptığı açıklamalarda, terörist başı Gülen'in, Amerikan istihbaratının himayesinde olduğunu, sıkı güvenlik tedbirleri altında söyleşiyi gerçekleştirdiğini açıklamış.

 

Etiketler :