Fetullah’ın eli FETÖ’yü çıldırttı

Fetullah’ın eli FETÖ’yü çıldırttı

Fetullah Gülen'in intihar girişiminde bulunduğu yazı gündeme bomba gibi düşen Türkiye yazarı Fuat Uğur, özellikle Suudi Arabistan fake hesaplarından sonra çok sayıda tepki ve tehdit aldığını belirtti.

Önceki gün köşesinde Fetullah Gülen'in intihar girişiminde bulunduğu yazı gündeme bomba gibi düşen Türkiye yazarı Fuat Uğur, özellikle Suudi Arabistan fake hesaplarından çok sayıda tepki  ve tehdit aldığını belirterek, "Meğer Türkiye gazetesi Suudi Arabistan’da ne çok okunurmuş(!)"  ifadelerini kullandı.
 
İşte Fuat Uğur'un bugünkü yazısı:
fuat-ugur-004.jpg

 

Fetullah’ın eli FETÖ’yü çıldırttı

Önceki gün “Fetullah Gülen neden intihar girişiminde bulundu?” başlıklı yazımda FETÖ içindeki büyük kavgayı ve Fetullah iblisinin kendisini “Onursal başkan” seviyesine indirip etkisizleştirmek isteyen Mustafa Özcan ile arkasındaki ABD derin devletine karşı nasıl son kozunu oynayarak intihar etmeye kalkıştığını anlattım.

Kavga gerçekten de çok büyüktü ve Fetullah’ın “Ben ölürsem örgüt dağılır” tehdidine ya da şantajına başvurmaktan başka çaresi kalmadığı görünmekteydi. Bana bu bilgileri veren Ümit Akdemir Fetullah’ın her gün aldığı tonlarca ilacın dozunu artırarak bunu kolayca yapabileceğini söylemekteydi. Daha sonra Fetullah iblisini iyi tanıyanlardan aldığım mesajlardan anladım ki Fetullah hakikaten intihar girişiminde bulunmuş ancak “öldürücü doz”u almamıştı. Dahası bu “intihar girişimi”nden kurtarılmasını sağlamak için gerekli kişileri haberdar etmişti. Amacı “Gerekirse bunu yapabilirim”i göstermekti. Kendisine birkaç aydır Bamteli adıyla yayınlanan konuşmaları yaptırılmıyordu ve nihayet izin verildiğinde de süresini 40 dakikadan 5 dakikaya indirmişlerdi. Ama o öylesine şeytani bir zihne sahipti ki bu beş dakikayı bile son derece iyi değerlendirip kameranın karşısına kefeni andıran kıyafetiyle çıkıp ilk mesajını vermişti. Konuşmasını dinlediğinizde ise intihar ettiğini alenen kabul etmekte, öldüğünde neler olacağını “Biz gidince iyi mi olur, kötü mü olur” cümlesiyle hatırlatmakta ve aynen şöyle demekteydi:

“Dünyada kalmak, ahirete gitmek mevzuunda kararı yine de karar sahibine bırakmak lazım.”

Sonuçta Müslüman geçiniyor ve İslamiyet’te intihar büyük bir günah. Yukarıdaki cümlesinde “Ettim bir halt, intihara başvurdum ama ahirete gitmek mevzuunda kararı YİNE DE SAHİBİNE BIRAKMAK lazım”  diyor.

Tabii kurtarıldıktan sonra serum takıldı ve bir süre tedavi gördü. Bu arada geçen ay, FETÖ’cü hesaplar arasında Fetullah Gülen’e ait olduğu belirtilen, serum takıldığı için MORARMIŞ EL fotoğrafı dolaşmaktaydı.

Bu fotoğrafı biz de açık medyadan aldık. FETÖ iblisleri anlaşılan durumun vahametini anlamış olacaklar ki Suudi Arabistanlı bir fake hesap yoluyla ön almak ve olayı örtbas etmek için el fotosunu kullanıp üzerine “Sevgili babamın hastalığı nedeniyle bize dua edin” mealinde uyduruk bir izahat koymuşlardı.

Önceki günkü yazım yayınlanır yayınlanmaz FETÖ trolleri dünyada atılan on milyonlarca Tweet’in içinden nasıl buldularsa söz konusu Suud fake hesabın Tweet’ini bulup “İşte yalan söylüyorsun, bu el o el değil” kampanyası ve linci başlattı.

Sevgili Türkiye okurları ben de inanamadım. Meğer Türkiye gazetesi Suudi Arabistan’da ne çok okunurmuş(!)

Bu linç kampanyasında “Fetullah Gülen hocaefendiye haksızlık ediyorsunuz, bu el onun eli değil. Siz bir yalancısınız” diye yazarak duyar kasan yüzlerce Suudi Arabistanlı Türkiye gazetesi okurlarını görünce hakikaten çok güldüm.

Şöhretimizin böyle sınır dışına taşmasından mutlu olduk tabii.

Siz, şimdi bu Suudların FETÖ’ye ait fake hesaplar olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Aşk olsun, çok kötüsünüz! Hiç olur mu? Nihayetinde bu FETÖ’cüler “Asla yalan söylemeyen, şerefli ve dünyanın en dürüst yaratıkları” değiller mi? Yaparlar mı öyle şeyler.

Yapmazlar.

Biz kendilerine bir haber verelim.

15 Temmuz gecesi, Atatürk Havalimanı'nı işgal edip 2 kişiyi şehit eden 150 adamınız hakkında ağırlaştırılmış müebbet isteminde bulunuldu.

Onlar en azından yargılanıyorlar.

Hep yazıyorum ya artık mahkeme süreçleri yok diye. Yine hatırlatayım dedim.

Devlet bu kez kararlı.

Fuat Uğur -Türkiye

 

Şok iddia: FETÖ elebaşısı Gülen İntihar girişiminde bulundu!

 

Etiketler :