FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

İzmit'te FETÖ'nün darbe girişimine, yaklaşık 200 servis şoförü araçlarıyla konvoy oluşturarak tepki gösterdi

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren yaklaşık 200 servis şoförü araçlarıyla şehir turu attı.

Servis şoförleri, Kocaeli Servis Aracı İşletmeciler Esnaf Odası tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında Perşembe Pazarı alanında bir araya geldi.

Daha sonra Türk bayrakları astıkları servis araçlarıyla konvoy oluşturan şoförler, şehir turu atarak darbe girişimini protesto etti.

Kocaeli Servis Aracı İşletmeciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi gecesinden beri yönetim olarak meydanlarda olduklarını belirtti.

Darbe girişimi sonucunda Türk milletinin zor günler geçirdiğini vurgulayan Taşçı, şunları söyledi:

"Ama umutluyuz. Çünkü bu büyük millet birlik beraberlik içinde oldukça Allah'ın izniyle aşamayacağımız zorluk yoktur. Bunu darbe girişimi akşamından beri büyük milletimiz gösterdi. Şoför esnafı her zaman devletinin yanında olmuştur. Cumhurbaşkanımızın açıklamasıyla yarın milletimizin meydanlardaki nöbeti son bulacak. Bu süreçte bizler de vatan nöbetinin finalini konvoy oluşturarak taçlandırmak istedik. Emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ederiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler