FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Isparta Belediye Meclisi, demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Hükümet Meydanı'nın adını "15 Temmuz Demokrasi Meydanı" olarak değiştirilmesini öngeren teklifi oy birliğiyle kabul etti

ISPARTA (AA) - Isparta'da, FETÖ'nün darbe girişime karşı gösterilerin merkezi olan Hükümet Meydanı'nın adı "15 Temmuz Demokrasi Meydanı" olarak değiştirilecek.

Isparta Belediyesi Meclisi ağustos ayı toplantısında, AK Parti ve MHP grupları FETÖ'nün darbe girişime karşı demokrasi nöbetlerinin tutulduğu Hükümet Meydanı'nın adının "15 Temmuz Demokrasi Meydanı" olarak değiştirilmesi teklifinde bulundu.

Teklifin okunmasının ardından, AK Parti, CHP ve MHP grup üyeleri, Hükümet Meydanı'nın isminin 15 Temmuz Demokrasi Meydanı olarak değiştirilmesine ilişkin önergeyi oy birliğiyle kabul etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı konuşmada, iki partinin bu önergeyi getirmesinin sevindirici olduğunu belirterek, "İki ayrı parti aynı teklifi yapıyor. İsim komisyonundan arkadaşlarım da bunu söylüyorlardı. AK Parti'den arkadaşlar da bu düşüncelerini ilettiler. Her iki tarafı da tebrik ediyorum." diye konuştu.

Günaydın, son dönemde Türkiye Cumhuriyeti'nde bir birliktelik doğduğunu ifade etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler