FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Şanlıurfa'da darbe girişimine tepki amacıyla Harran Belediyesi tarafından hazırlanan video klibin yer aldığı CD'ler, Türk, Arap ve Kürt vatandaşlara dağıtılıyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı Türk halkının duruşunu anlatan video klibin yer aldığı CD'ler, Türk, Arap ve Kürt vatandaşlara dağıtmaya başladı.

Harran Belediyesince, FETÖ'nün darbe girişiminde yaşanılanları halkın her kesimine duyurmak amacıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması ve vatandaşların darbe girişimini engellemek için canı pahasına gösterdiği mücadelenin anlatıldığı yaklaşık 7 dakikalık video klip hazırlandı.

CD'ler, mahalleleri dolaşan belediye görevlileri tarafından Türk, Arap, Kürt vatandaşlara dağıtılıyor.

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, darbe girişimine tepki olarak her gün ilçede demokrasi nöbeti tutmaya devam ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dik duruşu ve halkın desteğiyle darbe girişiminin atlatıldığını kaydeden Özyavuz, Türkiye'deki birlik ve beraberliği dünyanın her yerindeki insanların gördüğünü dile getirdi.

Darbe girişimini vatandaşa görsel olarak daha iyi anlatabilmek amacıyla klibi hazırlattıklarını ifade eden Yavuz, "Milli duygularımızı anlatan bir klip hazırlattık. İnşallah vatandaşlarımıza bir tercümanlık yapmış oluruz. Bu videoyu çoğaltıp tüm vatandaşlarımıza ulaştıracağız. İnşallah halkımıza tercümanlık yapmış olacağız." dedi.

Klibi izleyen İsa Aktemur, güzel bir çalışma yapıldığını belirterek, ülkenin birlik ve beraberliği için emek harcayanlara teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :