FETÖ’nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ’nün darbe girişimine tepkiler

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar Ankara'nın Çubuk ilçesinde başladıkları demokrasi nöbetine...

ANKARA (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar Ankara'nın Çubuk ilçesinde başladıkları demokrasi nöbetine devam edi̇yor.

Atatürk Parkı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, şehitler için dua edip, okunan Kur'an-ı Kerimi dinledi.

Etkinliğe katılan AK Parti Ankara Milletvekili Julide Sarıeroğlu, 15 Temmuz'da yapılan saldırının sadece bir darbe girişimi değil aynı zamanda işgal girişimi olduğunu belirtti.

Vatandaşların desteğiyle terör örgütü üyelerinin yaptığı 40 yıllık planın tutmadığını ifade eden Sarıeroğlu, ''Milletimiz 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın bir çağrısıyla meydanlara inerek gerekeni yaptı. Bugünü yaşıyorsak eğer bu milletimiz sayesinde, sizlerin sayesinde. Ben sizlere çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hiç kimse bir kalkışmaya kalkamayacak. Çünkü haddini bu milletin bildireceğini biliyorlar. Bu birliğimizle beraberliğimizle yaralarımızı en kısa zamanda saracağız. O hainlerden de hesap soracağız. Bunda milletimizin kuşkusu olmasın. Bir yandan bu FETÖ’yle uğraşıyoruz, bir yandan da görüyorsunuz PKK ile uğraşıyoruz. PKK tekrardan kahpece diyeceğim kendisini ortaya çıkardı. Hakkari’de şehitlerimiz var. Onlara da Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılarımız var, gazilerimiz var. Allah’tan şifa diliyorum onlara." dedi.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, demokrasiyi ve cumhuriyeti her zaman koruyacaklarını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler