FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği darbe girişimi kınadı

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi, Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından kınandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki merkez binası önünde toplanan Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı yaklaşık bin kişilik sağlık çalışanı, ellerinde Türk bayraklarıyla "Darbelere hayır" şeklinde slogan attı.

Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Hamza Müslümanoğlu yaptığı açıklamada, darbelerin asla kabul edilemeyeceğini ve kurum olarak bu girişimlere karşı dimdik ayakta olacaklarını söyledi.

Müslümanoğlu, şunları kaydetti:

"Kurumumuz adına meydanda nöbeti sürdürmek için demokrasi çadırı kurduk. Başkomutanımızın emirleri doğrultusunda bu nöbeti sürdüreceğiz inşallah. Amacımız darbelerin olmadığı sağlıklı bir Türkiye için çalışmalarımızı sürdürmek. Darbeler sağlığın düşmanıdır. Biz de darbelere şiddetle karşıyız. Bugün inşallah bizim tuttuğumuz bu nöbetler sayesinde, ülkemiz daha bağımsız. Kimse kurum ve kuruluşlarla sağlıklı olarak yürüyen ülkemizi bölemeyecek."

Açıklamanın ardından Türk bayraklarıyla toplu fotoğraf çektiren grup üyelerinin bekleyişi sürüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler