FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Kütahya ve Bilecik'te vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor

KÜTAHYA/BİLECİK (AA) - Kütahya ve Bilecik'te, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren vatandaşlar "demokrasi nöbeti"ne devam ediyor.

Kütahya'da vatandaşlar, kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak ellerinde Türk bayraklarıyla yine meydanlara akın etti.

Kent merkezindeki Zafer Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, darbe girişimini lanetleyen sloganlar attı. Kentteki çiftçiler traktörleriyle konvoy oluşturdu.

Kütahya'daki etkinliğe siyasi partiler ve çok sayıda kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütü destek veriyor.

- Bilecik

Bilecik'te vatandaşlar, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Ellerinde Türk bayraklarıyla vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attı.

Kur'an-ı Kerim'in okunduğu ve duaların yapıldığı programda, Bilecik Şeyh Edebali Tasavvuf Musiki Korosu ilahiler seslendirirdi, Recep Furkan Çelik adlı gencin okuduğu şiir, vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

"Demokrasi nöbeti"ne Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri de eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler