FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Çubuk'ta "demokrasi nöbeti" tutanlara sıcak süt ikram edildi

ANKARA (AA) - Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir çiftçi tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek için "demokrasi nöbeti" tutmak üzere toplanan vatandaşlara sıcak süt ikram edildi.

Atatürk Park’ında sabaha kadar demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ihtiyaçları kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlar tarafından karşılanıyor.

Çubuk Belediyesi tarafından vatandaşlara Türk bayrakları dağıtılırken, Türk Kızılayı da çorba ve su ikram ediyor. Hayırsever vatandaşlardan İbrahim Çelik ise bir gün sıcak çorba diğer gün sıcak süt dağıtarak demokrasi ve milli iradeye sahip çıkmaya çalışıyor.

Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir gün süt, bir gün çorba ikramında bulunduğunu belirterek, "Kendi imkanlarımla kendi hayvanlarımın sütünü evde pişiriyorum ve burada misafirlere sıcak bir şekilde ikram ediyorum. Allah onların hepsinden razı olsun. Darbenin olması bütün herkesi olduğu gibi bizi de etkileyecekti. Allah ülkemizi ve bizi korudu. Ben de vatandaşlarımıza bu kutsal nöbetlerinde bir nebze olsun destek olmak amacıyla kendi imkanlarımla çeşitli ikramlarda bulunuyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :