FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Silivri'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi protesto edildi

İSTANBUL (AA) - Silivri'de, FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden binlerce kişinin katılımıyla demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi.

Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanan binlerce kişi 200 metrelik dev Türk bayrağıyla Atatürk Anıtı'na kadar, sloganlar atarak yürüdü. Burada darbe girişimi sırasında yaşımını yitirenler için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz ve Vatan Partisi Silivri İlçe Başkanı Latif Aydın açıklama yaptı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ''Silivrimiz hiçbir siyasi görüş farkı gözetmeksizin bayraklarımızla Atatürk Meydanı' na yürüdü. Bugünlerde birlikteliğe her zamankinden çok daha fazla ihtiyacımızın olduğu bir kez daha ortadadır. Darbenin her türlüsüne karşıyız. Bu memleketin ne kadar çok sahibi oluğunu gösterdi vatandaşlarımız. Türkiye'nin tamamı ayağa kalktı ve darbeye 'dur' diyerek karşılık verdi.'' dedi.

Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar da "Bir hafta önce bugün bu saatlerde bir grup vatan haini tarafından milletimizin namusuna, devletimizin bekasına karşı başlatılan kalkışma girişimi, milletimizin dik duruşuyla kısa sürede bertaraf edilmiştir." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :