FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Sarıkaya ilçesinde şehitler için mevlit okutuldu

YOZGAT (AA) - Sarıkaya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan asker, polis ve vatandaşlar için mevlit okuttu.

Merkez Camisi'nde kılınan akşam namazı sonrası okutulan mevlidin ardından çıkışta vatandaşlara çeşitli ikramlar yapıldı.

Sarıkaya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Muhammed Varışlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimine gösterdikleri direniş sırasında şehit olanlar için mevlit okuttuklarını belirtti. Bir daha böyle bir darbe girişiminin yaşanmaması temennisinde bulunan Varışlı, millet sayesinde bu girişimin başarısızlıkla sonuçlandığını ifade etti.

Türk milletinin bu darbe girişiminde adeta bir destan yazdığını dile getiren Varışlı, "Aziz ve yüce milletimiz, güvenlik güçlerimizle bir olup bu hain girişimi engellemiştir. Allah milletimizden razı olsun. Vatandaşlarımız kendilerini tankların önüne sererek büyük bir vatanseverlik göstermişlerdir. Adeta Çanakkale'de savaşan dedelerimiz gibi devletin bütünlüğü için bir olmuştur. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle bir şey yaşatmasın. Bu hain girişimde yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :