FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Kocaeli'de yaşayan gazi Cemalletin Dalgın, FETÖ'nün darbe girişimine tepkisini iş yerine astığı pankartla gösterdi- Gazi Dalgın:- "Esnaf olarak, paralel yapı hainleri ve sempatizanlarını dükkanıma sokmayarak mücadelemi sürdürme kararı aldım"

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan gazi Cemalletin Dalgın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine iş yerine astığını pankartla tepki gösterdi.

Dalgın, 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ terör örgütünün darbe girişiminin ardından, Dumlupınar Mahallesi'ndeki laminant parke dükkanına, "Yüce Türk Milletine Alçakça Saldıran Darbeci Paralel Yapı Hainleri ve Sempatizanları Bu İş Yerine Giremez" yazılı pankart astı.

Gazi Dalgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 yıl önce bölücü terör örgütü PKK ile girdiği silahlı çatışmada yaralandığını söyledi.

"Uğruna gazi olmaktan şeref duyduğum bu vatanın gücünü test etmeye kalkışanlar kaybetti" diyen Dalgın, "Bu alçaklar Türk milletinin cesur duruşu karşısında helak olmuşlardır. Bu vatan ellerine aldıkları iki tank ve iki uçakla teslim edilecek kadar küçük değildir. Türk milletinin asil ordusu 3-5 hainden ibaret değildir." ifadesini kullandı.

Paralel yapıyla bu şekilde mücadele etmeye devam edeceğini dile getiren Dalgın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu duygularla 24 yıl önce canımla kanımla müdafaa ettiğim vatanımı, bugün de esnaf olarak paralel yapı hainleri ve sempatizanlarını dükkanıma sokmayarak mücadelemi sürdürme kararı aldım. Bu vesileyle başta 'yüce Türkiyemize geçmiş olsun' diyorum. Kahramanca şehit olan askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılarımıza da geçmiş olsun diyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :