FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

TÜGVA: -"Şimdi bize düşen, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektir"

İSTANBUL (AA) - Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İstanbul Şubesi üyesi bir grup öğrenci, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto etti.
İstanbul Üniversitesi önünde basın açıklaması yapan TÜGVA Üyesi Muhammed Saymaz, 15 Temmuz gecesi devletin içine sızmış hainlerin milletin vergisiyle alınan silahlarla masum kolluk kuvvetlerinin ve milletin kanını akıttığını söyledi.

Halkın nöbete devam etmesi gerektiğini dile getiren Saymaz, şöyle devam etti:

"Şimdi bize düşen, aziz şehitlerimizin, gazilerimizin ve Başkumandanımızın emanetlerini yere düşürmemektedir. Dosta güç veren, zalime ve haine korku salan meydanlardaki itidalli, dikçe imanlı duruşumuzu Başkumandanımızdan gelecek ikinci bir emre kadar yılmadan, uyumadan ve yorulmadan devam ettireceğiz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yerlerin ve göklerin yaratıcısı Allah’ın emirlerini kanunsuz, hukuksuz ve zalimce verilen bütün emirlerin üstünde tutan necip milletimize ve kolluk kuvvetlerimize Allah'tan yardım diliyoruz. TÜGVA olarak duruşumuz nettir. Hakimiyet milletindir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :