FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Demir: - "Ülkemizin yaşadığı bu üzücü darbe girişiminin ardından iş dünyası olarak artık yolumuza bakıp ekonomimizi daha da güçlendirmek için hareket etmeliyiz"- "Güçlü bir Türkiye güçlü bir ekonomi ile mümkün. Tüm iş d

İSTANBUL (AA) - Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Ülkemizin yaşadığı bu üzücü darbe girişiminin ardından iş dünyası olarak artık yolumuza bakıp ekonomimizi daha da güçlendirmek için hareket etmeliyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Demir, açıklamasında, Türk milletinin demokrasiye karşı yapılmış bir darbe girişimini atlattığını vurgulayarak sağlanan birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti.

Darbe girişimine tek yürek olarak cevap verilmesinin ve meydanlara çıkarak demokrasiye sahip çıkılmasının kendisini gururlandırdığını belirten Demir, "Ülkemizin bir daha böyle hain girişmeler yaşamak zorunda kalmamasını diliyorum." temennisini dile getirdi.

Demir, Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakan Binali Yıldırım'a süreçteki dik duruşlarından dolayı şükranlarını sunarak şunları kaydetti:

"Türkiye Büyük Millet Meclisimize (TBMM) ve siyasi partilerimizin liderlerine, demokrasiden yana tavır alan medya kuruluşlarına, tüm siyasi partilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza ve iş dünyasının temsilcilerine gösterdikleri kararlı duruştan dolayı teşekkür ediyorum.

Ülkemizin yaşadığı bu üzücü darbe girişiminin ardından iş dünyası olarak artık yolumuza bakıp ekonomimizi daha da güçlendirmek için hareket etmeliyiz. Böylece ülkeyi istikrarsızlığa sürükleme girişiminin karşısında güçlü ekonomi ile durabiliriz. Güçlü bir Türkiye güçlü bir ekonomi ile mümkün. Tüm iş dünyasını buradan ekonomimizi güçlendirmek için ne yapılması gerekirse onu yapmaya davet etmek istiyorum. Her zamankinden daha fazla gayret gösterme zamanı."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :