FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

SETA:-"Tehlike tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar darbeci teröristlere karşı sokakları ve meydanları doldurmaya devam edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tehlike tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar darbeci teröristlere karşı sokakları ve meydanları doldurmaya devam edeceklerini bildirdi.
Vakıftan yapılan açıklamada, Türk milleti ve demokrasisinin 15 Temmuz gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde illegal bir şekilde örgütlenmiş terörist Paralel Devlet Yapılanması mensubu bir cunta tarafından hedef alındığı belirtildi.
Açıklamada, başta devlet başkanı, milli iradenin temsilcisi ve başkomutan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, başbakan, bakanlar kurulu, güvenlik güçleri Türk milleti ile el ele vererek darbe girişimine direndiği vurgulandı.
Neticede Türk milletinin darbe girişimini bertaraf ettiğinin altı çizilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Bu süreçte milletimizin onurunu, izzetini ve devletimizi korumak için sokaklara inerek canını feda eden yüce milletimizin değerli evlatlarını şükranla yad ediyoruz, ruhları şad mekanları cennet olsun.Türkiye büyük bir dayanışma örneği göstererek bu sıkıntılı süreçten çıkmaktadır. Tehlike tamamen ortadan kaldırılıncaya kadar darbeci teröristlere karşı sokakları ve meydanları doldurmaya devam edeceğiz. Türkiye bu tür girişimlerle durdurulamayacak büyük ve güçlü bir ülke olduğunu bir kez daha göstermiştir. Tüm bu yaşananlar güçlü ve büyük Yeni Türkiye'yi inşa etme azmini ve gerekliliğini artırmıştır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :