FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Edirne'de, darbe girişimine ilişkin gözaltına alınan, aralarında 2. ve 3. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 17 kişi, adliyeye sevk edildi - Açığa alınan Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok da savcılığa gelerek şüpheli sıfatıyla ifade verdi

EDİRNE (AA) - Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında 2. ve 3. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, darbe girişimine ilişkin Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından, Edirne Adliyesi'ne getirildi.

Darbe girişimine ilişkin, dün yapılan operasyonda, aralarında 2. ve 3. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 31 kişi gözaltına alınmış, bu kişilerden 14'ü adliyeye sevk edilmişti. Şüphelilerden 4'ü savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra, 10'u da çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Öte yandan, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmada açığa alınan Edirne Vali Yardımcısı Salih Altınok da savcılığa gelerek şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Altınok, daha sonra adliyeden ayrıldı.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :