FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, darbe girişiminin engellenmesi amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde konuşlandırılan iş makinelerini geri çekti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin engellenmesine yönelik tedbirler çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü çevresinde konuşlandırdığı iş makinelerini geri çekti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin hemen ardından, darbecilerin hedeflerini korumaya yönelik alınan tedbirlerden birinin kaldırıldığı bildirildi.

Başkan Mustafa Çelik'in talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü önündeki Büyükşehir Belediyesine ait iş makineleri geri çekildi.

Açıklamada görüşlerin yer verilen Mustafa Çelik, 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin önlenmesi için üstlerine düşen her türlü çalışmayı yaptıklarını belirtti.

Bu çalışmalardan birisinin de hainlerin öncelikli hedefleri olan kurumların korunması olduğunu vurgulayan Çelik, bu kapsamda belediyeye ait çok sayıda aracın İl Emniyet Müdürlüğü önüne çekildiğini ve araçlarla güvenlik barikatı oluşturulduğunu kaydetti.

Çelik, yapılan karşılıklı görüşmeler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi araçlarıyla alınan güvenlik önlemine artık ihtiyaç kalmadığının anlaşıldığını ifade ederek, bunun üzerine araçların geri çekilmesi yönünde talimat verdiğini belirtti.

Başkan Çelik, şantiyelere çekilen araçların bundan sonra yatırım ve hizmetleri için çalışmaya devam edeceğini bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler