FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlar kapsamında, "15 Temmuz'dan bugüne kadar toplam 268 kamu görevlisi açığa...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Süleyman Tapsız, FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonlar kapsamında, "15 Temmuz'dan bugüne kadar toplam 268 kamu görevlisi açığa alındı" dedi.
Tapsız, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, sokaklara ve meydanlara çıkarak birlik ve beraberliğin sahiplenmesi, korunması yönünde yüksek bir cesaret ve onur gösteren vatandaşlara teşekkür etti.
FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadele kapsamında çalışmaların devam edeceğini ifade eden Tapsız, şunları kaydetti:
"Karaman'da 268 kamu görevlisi açığa alındı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü 150, İl Emniyet Müdürlüğü 33, Müftülük 15, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) 11, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği 10, İl Özel İdaresi 9, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Md. 8, Karaman Belediyesi 6, Halk Sağlık Müdürlüğü 5, İl Sağlık Müdürlüğü 4, Sosyal Güvenlik Kurumu 3, Valilik 3, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) 2, Karayolları 33. Şb. Şefliği 2, İl Jandarma Komutanlığı 2, Defterdarlık 1, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 1, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü 1, Orman İşletme Müdürlüğü 1, ve İŞKUR'da 1 kişi görevinden uzaklaştırıldı."
FETÖ/PDY terör örgütü ile mücadele kapsamında kamu görevinden çıkarılan personel sayısının 7 olduğunu belirten Vali Tapsız, "FETÖ/PDY Terör örgütü ile mücadele kapsamında toplam 104 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 53 kişi tutuklandı. Ayrıca ilimizde 5 okul, 2 eğitim merkezi, 2 yurt ve 1 dernek kapatılmıştır." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler