FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 10 personelin, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldığı bildirildi

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 10 personelin, FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlardan BUSKİ'de sürdürülen soruşturma kapsamında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi çalışan ve Paralel Devlet Yapılanmasıyla ilişkisi bulunduğu tespit edilen, aralarında şube müdürü, tekniker, şef, memur ve bilgisayar işletmenlerinin bulunduğu 8 kişi görevden uzaklaştırıldı.

Öte yandan yapılan açıklamada ayrıca hizmet alımı yoluyla BUSKİ Genel Müdürlüğü'nde görev yapan BİNTED personeli bir tekniker ile kimyagerin de görevlerine son verildiği belirtildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile bağlı şirket ve kuruluşlarda Paralel Yapı'yla ilişkisi bulunan personele yönelik soruşturmaların devam edeceği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :