FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Uşak Üniversitesi'nde 6 doçent ile 1 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi, 1 okutman, ADÜ' de ise 2 profesör, 7 doçent, 5 yardımcı doçent, 1 araştırma görevlisi, 3 öğretim görevlisi ve 1 okutman açığa alındı

UŞAK/AYDIN(AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Uşak Üniversitesi'nde 6 doçent ile 1 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi, 1 okutman, Adnan Menderes Üniversitesi'nde ise 2 profesör, 7 doçent, 5 yardımcı doçent, 1 araştırma görevlisi, 3 öğretim görevlisi, 1 okutman açığa alındı.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili üniversite bünyesinde yürüttükleri idari soruşturma kapsamında, 6 doçent ile 1 yardımcı doçent, 1 öğretim görevlisi, 1 okutmanın açığa alındığını bildirdi.

İdari soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü aktaran Çelik, kamuoyunun gelişmelerle ilgili bilgilendirileceğini kaydetti.

- ADÜ

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan ise 2 profesör, 7 doçent, 5 yardımcı doçent, 1 araştırma görevlisi, 3 öğretim görevlisi, 1 okutmanın açığa alındığını açıkladı.

Bircan, açığa alınma işlemlerinin FETÖ'nün darbe girişimiyle ilişkili olduğunu belirterek, bu konuda üniversitede adı geçen kişilere yönelik çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :