FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen polis memuru Serin'in cenazesi memleketi Balıkesir'de toprağa verildi

BALIKESİR (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen polis memuru Mustafa Serin'in (47) cenazesi memleketi Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde defnedildi.

Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na getirilen şehit Serin'in cenazesi, ailesi ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, kaymakamlar, ilçe emniyet müdürleri ve belediye başkanları tarafından karşılandı.

Serin'in naaşı, daha sonra Burhaniye Belediyesine ait cenaze aracıyla Kocacami Mahallesi'ndeki evinin önüne getirildi. Burada dualar okundu, helallik alındı. Şehidin cenazesi, Koca Cami'de kılınan namazın ardından Börülceköy Mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Serin'in ilk evliliğinden bir kızı ve hakimlik yapan bir oğlu olduğu, 4 ay önce Zeynep Serin ile hayatını birleştirdiği öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler