FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Sürcü, son yolculuğuna uğurlandı

ERZURUM (AA) - FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit olan polis memuru Yakup Sürücü'nün cenazesi, memleketi Erzurum'un Pasinler ilçesinde toprağa verildi.

Şehit polis memuru için Erzurum kent merkezindeki Narmanlı Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı.

İl Müftü Vekili Celal Büyük tarafından yapılan dua ve kıldırılan namazın ardından şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, karayoluyla konvoy eşliğinde Pasinler ilçesine götürüldü.

Cenaze konvoyu, ilçe girişinde vatandaşlarca Türk bayrakları ve tekbirlerle karşılandı.

Pasinler'deki babavevinin önüne getirilen şehit için burada helallik alındı. Şehidin annesi Çiğdem ve geçen yıl evlendiği eşi Ümmügülsüm Sürücü ile bazı yakınları, şehidin naaşına sarılarak gözyaşı döktü.

Şehidin naaşı, daha sonra ilçeye bağlı Taşkaynak Mahallesi'ndeki şehitlikte kılanan cenaze namazının ardından dua ve tekbirlerle defnedildi.

Cenaze namazına, Vali Seyfettin Azizoğlu, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, AK Parti Erzurum milletvekilleri, polis memurları, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :