FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

Haklarında görevden uzaklaştırılan ve gözaltı kararı bulunan Çorlu Adliyesi'nde görevli cumhuriyet savcısı ve hakim eşi, Bergama'da trafik kontrolünde yakalanarak gözaltına alındı

İZMİR (AA) - Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrasında haklarında gözaltı kararı çıkan Çorlu Adliyesi'nde cumhuriyet savcısı ile hakim eşi, İzmir'in Bergama ilçesinde denetim yapan trafik ekiplerince gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Bergama Trafik Denetleme Bölge Amirliği önünde radar uygulaması yapan trafik ekipleri, hız ihlali yaptıkları gerekçesiyle durdurdukları otomobilin sürücüsü Erdoğan Kardeşler'in, hakkında gözaltı kararı bulunduğunu tespit etti.

Çorlu Adliyesi'nde görev yaptığı belirlenen Cumhuriyet Savcısı Erdoğan Kardeşler ile hakim eşi Akkız Kardeşler'in, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından görevden uzaklaştırılan ve haklarında gözaltı kararı verilen yargı personeli olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınarak Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Erdoğan Kardeşler ve eşi Hakim Akkız Kardeşler, işlemlerinin yapılması için Bergama Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler