FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

AK Parti İstanbul Milletvekili Karaca, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret etti- Karaca: - "Zalimlere merhamet, mazlumlara en büyük ihanettir. Milletimiz bilsin ki bu zalimlere asla merhamet edilmeyecektir. En ağır şeki

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, zalimlere merhametin mazlumlara en büyük ihanet olduğunu belirterek, "Milletimiz bilsin ki bu zalimlere asla merhamet edilmeyecektir. En ağır şekilde cezalandırılmaları için Meclisimiz, hükümetimiz ve bu işten sorumlu bakanlıklarımız ellerinden ne geliyorsa yapacaklar." dedi.

Karaca, darbe teşebbüsü esnasında yaralanan vatandaşları ziyaret için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldi.

Ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Karaca, ordu içindeki terörist bir grubun ayaklanmaya kalktığını dile getirdi.

Harun Karaca, milletin bu darbeye izin vermediğini aktararak, "Burada gazilerimiz ve şehitlerimiz var. Şu anda yaklaşık 161 şehidimiz, bin 440 da gazimiz var. Biz de en azından milletvekilleri olarak bu gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Allah acil şifalar versin." diye konuştu.

Konuşmasının devamında halka seslenen Karaca, şöyle devam etti:

"Zalimlere merhamet, mazlumlara en büyük ihanettir. Milletimiz bilsin ki bu zalimlere asla merhamet edilmeyecektir. En ağır şekilde cezalandırılmaları için Meclisimiz, hükümetimiz ve bu işten sorumlu bakanlıklarımız ellerinden ne geliyorsa yapacaklar. Ülkemiz bunların hepsini atlatacaktır. Birlik ve beraberliğimize zarar vermek isteyenlere, hükümetimiz ve Cumhurbaşkanımız kesinlikle müsaade etmeyecektir."

Milletvekili Karaca, milletin rahat olması gerektiğini anlatarak, halkın desteğiyle bu badirelerin atlatılacağını söyledi.

Yaralılarla sohbet ettiklerini belirten Karaca, "Yaralılarımız, 'Bugün aynı şeyler olsa yine gideriz.' dedi. Buradaki yaralılarımız İstanbul Büyükşehir Belediyesinde ekseriyetle ayaklarından vurulmuş. O gece sahalardaydım. Bizim milletimiz çok necip bir millet. Göğsünü kurşunlara, vücudunu tankların altına siper ediyor. Bu insanlara ve bu ülkeye kim ne yapabilir?" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :