FETÖ, PKK, KCK'yı değil resmi makamları dikkate alın!

FETÖ, PKK, KCK'yı değil resmi makamları dikkate alın!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez: FETÖ, PKK, KCK gibi terör örgütleri ve art niyetli zihniyetler tarafından ülkemizin Kovid-19’a karşı verdiği başarılı mücadelesi; toplumu korku, panik ve endişeye sevk ederek sekteye uğratılmak istenmektedir.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, TBMM Genel Kurulu’nda bir konuşma yaptı. 

Dünyada çok sayıda insanın ölümüne sebep olan Kovid-19 sürecinde yayılan tek şeyin virüs olmadığını söyleyen Etyemez,  dezenformasyonun günümüzde internet, sosyal medya ve anlık mesajlaşma yoluyla çok hızlı ve kolay yayıldığını kaydetti. Etyemez, “FETÖ, PKK, KCK gibi terör örgütleri, marjinal gruplar ve art niyetli zihniyetler tarafından ülkemizin Kovid-19’a karşı verdiği başarılı mücadelesi baltalanmaya çalışılmakta; toplum korku, panik ve endişeye sevk edilmektedir. Virüse karşı olduğu gibi bu tür şer odaklarına karşı mücadelemiz de kararlılıkla sürecektir. İçişleri Bakanlığımızın Siber Suçlarla Mücadele ekipleri, son 20 günde provakatif paylaşım yapan 200’ün üzerinde şahsı yakalayarak gerekli işlemleri yapmıştır, yapmaya da devam edecektir.” dedi.

Vatandaşlara uyarılarda bulunan Etyemez, “Vatandaşlarımızdan sadece resmi makamlar tarafından yapılan bilgilendirmeleri dikkate almalarını, ortaya konan kurallara titizlikle uymalarını, provakatif paylaşımlara karşı dikkatli olmalarını istiyorum.” diye konuştu.  

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez TBMM’de yaptığı konuşmada vatandaşları uyardı. Halil Etyemez, “Terör örgütleri ve art niyetli zihniyetler tarafından ülkemizin Kovid-19’a karşı yürüttüğü başarılı mücadelesi baltalanmaya çalışılarak; toplum korku, panik ve endişeye sevk edilmek istenmektedir. Vatandaşlarımız, sadece resmi makamlar tarafından yapılan bilgilendirmeleri dikkate almalı, ortaya konan kurallara titizlikle uymalıdır.” dedi.

Etiketler :