Fethullah Gülen Öldü mü?

Fethullah Gülen Öldü mü?

83 yaşındaki Fethullah Gülen'in hayatını kaybettiği iddiaları sosyal medyada yayılıyor. Yetkililerden resmi bir açıklama gelmedi.

Son günlerde, Fethullah Gülen'in hayatını kaybettiği yönünde haberler ve söylentiler sosyal medyada yayılıyor. 83 yaşındaki Gülen'in rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve hayatını kaybettiği iddia edilirken, bu bilginin doğruluğuna ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Gülen, 1999 yılından beri Amerika Birleşik Devletleri'nin Pensilvanya eyaletinde yaşıyor. 2016 yılında Türkiye'de gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki isim olarak suçlanıyor. Kendisine yöneltilen suçlamaları reddeden Gülen, Pensilvanya'daki evinden açıklamalar yapmaya devam ediyor.

fethullah-gulen.jpg

Fethullah Gülen'in ölümüne dair iddialar, sosyal medyada farklı tepkilere yol açtı. Bazı kullanıcılar iddiaların doğru olduğunu savunurken, bazı kullanıcılar ise bu bilginin yalan ve asılsız olduğunu belirtti.

Fethullah Gülen'in sağlık durumu ve ölüm iddialarıyla ilgili resmi bir açıklama gelene kadar, bu bilgilere ihtiyatla yaklaşılması ve güvenilir kaynaklardan teyit edilmesi tavsiye edilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.