Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi'nde muhtemel rakipleri belli oldu

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi'nde muhtemel rakipleri belli oldu

Tarihinde ilk kez Konferans Ligine gidecek olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. Sarı-lacivertli ekip kura çekiminin ardından Maccabi TelAviv, Partizan, Bodo/Glimt, Randers, Slavia Prag, PAOK, Vitesse ve Karabağ ekiplerinden biriyle eşleşecek

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nu 3. sırada tamamlayarak ve tarihinde ilk kez Konferans Ligi'ne gidecek olan Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden Fenerbahçe son maçında Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Daha önceden grubu 3. bitirmeyi garantileyen sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'ne veda ederken, yoluna Konferans Ligi'nde devam edecek. İlk kez bu sezon düzenlenmeye başlayan UEFA'nın yeni turnuvasında muhtemel rakipleri belli oldu. Sarı-lacivertli ekip, kura çekiminin ardından Maccabi Tel-Aviv (İsrail), Partizan (Sırbistan), Bodo/Glimt (Norveç), Randers (Danimarka), Slavia Prag (Çekya), PAOK (Yunanistan), Vitesse (Hollanda) ve Karabağ (Azerbaycan) ekiplerinden biriyle eşleşecek.

UEFA Konferans Ligi'nde Play-Off kuraları 13 Aralık'ta çekilecek. Play-Off maçları ise 17 ve 24 Şubat tarihlerinde eleme usulüne göre oynanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.