Fenerbahçe'nin tek umudu Konyaspor

Fenerbahçe'nin tek umudu Konyaspor

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, "İnşallah Konya İyi Bir Maç Çıkarır" derken Teknik Direktör İsmail Kartal da "Galatasaray Konya’da Kaybedebilir" yorumunda bulundu.

Aziz Yıldırım, Konyaspor-Galatasaray Maçı Hakkında Konuştu

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı ve yeni seçimlerde başkan adayı olan Aziz Yıldırım, Kadıköy'deki seçim ofisinde yaptığı açıklamalarda Konyaspor-Galatasaray karşılaşması hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım, Fenerbahçe’nin şampiyonluk mücadelesinde avantajlı konuma gelmesi için Konyaspor’un başarılı bir performans göstermesi temennisinde bulundu.

Aziz Yıldırım: "Şampiyonluğu Kazanalım, Ben Adaylıktan Çekileyim"

Aziz Yıldırım, önümüzdeki hafta vaatlerini detaylı şekilde anlatacağı bir toplantı yapacağını belirterek, "Şampiyonluğu inşallah kazanırız. Kazanalım ben adaylıktan çekileyim, benim adaylığım önemli değil. Fenerbahçe mutlu olsun. Konyaspor-Galatasaray maçında beraberlik ikisine de yarıyor. İnşallah Konya iyi bir maç çıkarır, yener diyelim ama ne olur göreceğiz" dedi.

a2.jpg

İsmail Kartal: "Galatasaray Konya’da Kaybedebilir"

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Kartal, Konyaspor deplasmanında yaşadıkları puan kaybını hatırlatarak, "Galatasaray, Konya deplasmanında oynadığı son 3 maçı kaybetti. Birinde ben vardım. Biz nasıl Konya'da puan kaybettiysek, onlar da aynısını yaşayabilir. Biz Konya maçında büyük hasar aldık. 11 pozisyona girdik, bunların 8 tanesi yüzde yüz gol pozisyonu. Bazen olmayınca olmuyor. İlk maç onlara karşı yakaladığımız pozisyonları değerlendirmiştik ve 7-1 kazanmıştık. Bu maçta ise değerlendiremedik" ifadelerini kullandı.

a1.jpg

Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ın açıklamaları, Konyaspor-Galatasaray maçının sonucunun Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesinde ne denli kritik olduğunu gözler önüne seriyor. Fenerbahçe cephesinde, bu karşılaşmanın sonucu büyük bir merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.