Fenerbahçe'den Rıdvan Dilmen'e "geçmiş olsun" mesajı

Fenerbahçe'den Rıdvan Dilmen'e "geçmiş olsun" mesajı

- Sarı-lacivertli kulüp:"Rıdvan Dilmen'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, boynundaki rahatsızlık nedeniyle 3 ay tedavi göreceğini açıklayan efsane futbolcusu ve eski teknik direktörü Rıdvan Dilmen için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan mesajda, "Eski milli futbolcumuz Rıdvan Dilmen'in bir rahatsızlık geçirdiğini, bugün Sabah Gazetesi'nde yer alan köşe yazısından üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Rıdvan Dilmen'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Rıdvan Dilmen, Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında, okuyucularına hastalığıyla ilgili açıklamada bulunurken, şunları kaydetti:

"Muhtemelen birkaç gün içinde duyurulacak bir rahatsızlığım mevcut. Boynumda bir rahatsızlık tespit edildi. Önce siz bilin istedim. Güçlü kalıp dualarınızla 3 ay sürecek iyi bir tedavi dönemiyle bu yaz yazılarımla sizlerle birlikte olacağım. Tekrar mutlu ve sağlıklı bir şekilde sizlerle olmak tek dileğim. Biz de doktorlarımız sayesinde çalışacağız. İnşallah toparlayacağız. Dualarınızla iyi olacağımı biliyorum. Her şey Allah'tan."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :