Fenerbahçe'de hareketli saatler! Erol Bulut gidiyor Brezilya ekolü geri geliyor

Fenerbahçe'de hareketli saatler! Erol Bulut gidiyor Brezilya ekolü geri geliyor

Sarı lacivertlilerde Alex de Souza ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. Derbide Beşiktaş'ı yenmeyi başaramayan Fenerbahçe'de Erol Bulut'la yollar ayrılıyor.

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi sonrası Sarı-Lacivertli takımda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İlk sırada ise teknik direktör Erol Bulut'un durumu var. Fenerbahçe'de alınacak radikal kararlar da yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Fenerbahçe - Erol Bulut birlikteliğinin çok uzun sürmeyeceği görülüyor.

JOACHIM LOW İÇİN İSMAİL KARTAL FORMÜLÜ

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin en büyük hayali Joachim Löw'le anlaşmak. Löw, EURO 2020 sonrası 2006'dan beri çalıştırdığı Almanya Milli Takımı'ndan ayrılacak.

Yönetim, 61 yaşındaki çalıştırıcı ile hemen temas kurup anlaşmanın yolunu arayacak. Almanya Futbol Federasyonu'nun, sezon sonuna kadar Löw'e Fenerbahçe'yi de çalıştırması konusunda izin vermesi beklenmiyor.

DALIC'TE ŞART HEMEN GELMESİ

Hırvatistan Milli Takımı'nın başında bulunan Zlatko Dalic, geçtiğimiz sezonun ardından bir kez daha Fenerbahçe'nin gündeminde.

Löw gibi Dalic de EURO 2020 sonrasında görevinden ayrılacak ve kariyerine bir kulüp takımında devam edecek.

Bunun için, Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı Davor Şuker ile bir görüşme yapılabilir.
Son dakika: Fenerbahçe'de Erol Bulut'la yollar ayrılıyor! Yeni teknik direktör için bomba iddia...

LUCIEN FAVRE'NİN TALİBİ ÇOK

Listenin ilk sıralarındaki bir diğer isim, İsviçreli teknik adam. Lucien Favre, son olarak Borussia Dortmund'ta görev yapmıştı. 63 yaşındaki çalıştırıcı 13 Aralık'ta görevden ayrıldı.

Ancak İsviçreli teknik adamın başta Almanya olmak üzere İngiltere ve Fransa'dan da birçok talibi bulunuyor. 63 yaşındaki hocayı ikna etmek kolay olmayacak.

SAMBA RÜZGARI: ZICO & ALEX

Yönetim arasında bu ikilinin takımın başına getirilmesini isteyenlerin sayısı az değil. Zico, 2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe'yi çalıştırmış; ilk sezonunda lig şampiyonu olmuş ikinci sezonunda ise Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynatmıştı.

Brezilya hocanın, Alex ile birlikte göreve gelmesi formülü üzerinde duruluyor.

Zico, 2016'dan beri takım çalıştırmasa da 2018'den bu yana Japon ekibi Kashima'nın futbol direktörlüğünü yapıyor.

Alex, önümüzdeki sezon için Sao Paulo U20 takımı ile el sıkıştı ama sözleşme imzalamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.