Fenerbahçe Kulübü'nden Gökhan Gönül açıklaması:

Fenerbahçe Kulübü'nden Gökhan Gönül açıklaması:

"Gökhan Gönül, kariyerine kulübümüzde devam etmek istediğini, Fenerbahçe'ye dönüşüne müsaade edildiği takdirde boş sözleşmeye bile imza atacağını asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım'a ifade etmiştir"- "Kulübümüz, kendisinin Fenerbahçe camiasından ve yönetim k


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, yaptığı açıklamada, sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün kariyerine sarı-lacivertli kulüpte devam etmek istediğini ilettiği ancak milli futbolcunun daha sonra 3-4 gün süre istediğini bildirildi.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Gökhan Gönül ile ilgili nihai düşüncelerini 10 Haziran Cuma günü yaptıkları açıklama ile kamuoyuyla paylaştıkları belirtilerek, "Bu tarihten sonraki günlerde, Gökhan Gönül başta futbol takımımızın profesyonelleri olmak üzere yöneticilerimize ulaşarak, kulübümüzle anlaşma isteğini açık bir şekilde beyan etmiştir. Gökhan Gönül, kariyerine kulübümüzde devam etmek istediğini, menajeri Ahmet Bulut’un kendisini yanlış yönlendirdiğini, Bulut ile arasında herhangi bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe'ye dönüşüne müsaade edildiği takdirde boş sözleşmeye bile imza atacağını Asbaşkanımız Sayın Ali Yıldırım'a ifade etmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, kulübün özür dilemesi halinde yeniden anlaşabileceklerini oyuncuya ilettiği aktarılarak, şunlar kaydedildi:

"Kulübümüz, kendisinin Fenerbahçe camiasından ve yönetim kurulumuzdan özür dileyerek, Fenerbahçe ile daha önce kendisi ile konuştuğumuz şartlarda yeniden anlaşabileceğini oyuncuya iletmiş, hatta hali hazırdaki transfer çalışmalarını dondurarak yine Gökhan Gönül’ü beklemeye başlamıştır. Ancak Gökhan Gönül’den bu noktadan sonra bir gelişme sağlanamamış, talep ettiğimiz özür metni bir türlü oyuncu tarafından yayınlanmamış ve bahse konu sözleşmeyi imzalamak için, halletmesi gereken konular olduğu bahanesi ile 3-4 gün süre istemiştir."

Açıklamada, Gökhan Gönül'ün bugün sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulunduğu hatırlatılarak, şu görüşlere yer verildi:

"Bugün Gökhan Gönül’ün şahsi sosyal medya hesaplarından yayınlanan mesajında, bir takım imalarla kulübümüze suçlamalar ithaf etmektedir. 10 Haziran 2016 günü yaptığımız açıklama çerçevesinde 'Kol kırılır, yen içinde kalır' sözüne sadık kalarak tüm iyi niyet ve temennilerini belirten kulübümüzü, töhmet altında bırakmaya çalışan bahse konu futbolcu, aşağıdaki soruların yegane muhattabıdır.

10 Haziran 2016 Cuma günü yaptığımız açıklamanın ardından, kulübümüzle tekrar irtibat kuran kişi Gökhan Gönül değil midir? Gökhan Gönül, telefon konuşmalarında ve mesajlarında, menajerin kendisini yanlış yönlendirdiğini, aslında aralarında bir menajerlik sözleşmesi bulunmadığını, Fenerbahçe kabul ederse boş sözleşmeye imza atacağını beyan etmiş midir? Devam eden süreçte ne kendisine tarafımızdan hazırlanan özür metnini yayınlayan, ne de vaat ettiği gibi sözleşme imzalayan Gökhan Gönül’e bunun sebebi sorulduğunda cevap alamayan yönetimimiz ve başkanımız tarafından oyuncuya 'Seni kim tehdit ediyor. Fenerbahçe ve camiası her türlü tehdidi bertaraf eder' denmiş midir? Gökhan Gönül, bu gelişmeleri bazı gazetecilerle an be an paylaşıp, kendisi adına pozitif bir algı oluşturma gayreti içine girmiş midir?

Futbolcuya son tavsiyemiz, bu konuyu burada tadında bırakıp kapatması ve 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklanmasıdır."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :