Fenerbahçe hazırlıklarına başlayan Konyaspor'a moral ziyareti

Fenerbahçe hazırlıklarına başlayan Konyaspor'a moral ziyareti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Vali Vahdettin Özkan ve Konya milletvekilleri, şiddetli yağmura rağmen Kayacık Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Konyaspor'a moral ziyaretinde bulundu.

Konya'nın spor aşığı yetkilileri, Konyaspor'a moral dolu bir ziyaret gerçekleştirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Vali Vahdettin Özkan ve Konya milletvekilleri, Fenerbahçe ile karşılaşacakları müsabaka öncesi Kayacık Tesisleri'nde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Konyaspor'a destek olmak amacıyla bir araya geldi.

k1.jpg

Şiddetli yağmur altında gerçekleşen ziyarette, Konya'nın siyasi ve idari temsilcileri, futbolcularla bir araya gelerek moral verdi. Yağışa rağmen antrenman sahasında azimle çalışan futbolcular, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, şehrin ileri gelenlerinin desteğinin kendilerine güç kattığını ifade ettiler.

k2.jpg

Başkan Altay yapılan ziyaretle ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Valimiz ve Konya milletvekillerimizle birlikte Fenerbahçe maçı öncesi yağmur altında Kayacık Tesislerinde Konyaspor'umuzun antrenmanını ziyaret ederek başarılar diledik.

Görevde olduğum sürece her dönem Konyaspor için maddi manevi üstümüze düşeni hep yaptık. İyi günde de kötü günde de takımımızı destekledik.

Her şeyden öte bir taraftar olarak takımımıza dün de güveniyordum bugün de.

Bazı arkadaşlarımızın sosyal medyada sitemlerini görüyorum ama bu şehirde mağlubiyete benden daha fazla üzülen, galibiyete de sevinen yoktur diye düşünüyorum.

Konyaspor bizim değerimizdir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler