Fenerbahçe duyurdu! Emre Mor’un transferi için Fatih Karagümrük'le anlaştık

Fenerbahçe duyurdu! Emre Mor’un transferi için Fatih Karagümrük'le anlaştık

Fenerbahçe, Emre Mor'un transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Fenerbahçe Kulübü, Fatih Karagümrük'le 2 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaştı

Fenerbahçe, Emre Mor'un transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu. Karagümrük ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Fenerbahçe, milli futbolcunun menajeriyle yaptığı görüşmeyi de olumlu sonuçlandırdı.

SÜLEYMAN HURMA: EMRE BİR SENE DAHA KALSA, 20 MİLYON EUROYA SATARDIM

Süper Lig'de Fatih Karagümrük formasıyla yeniden yıldızlaşan Emre Mor için kulüp başkanı Süleyman Hurma transferi duyurdu. TRT Spor'a konuşan Hurma, "Emre Mor'un bir sene daha kalması için fedakarlık yaptım. Daha fazla para önerdim. Bir sene daha kalsa, 20 milyon euroya satardım. Ama gitmek istedi ve böyle bir tablo ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE KULÜBÜ TRANSFERİ RESMEN DUYURDU

Fenerbahçe, Emre Mor transferini açıkladı. Sarı-lacivertli kulüp, "Kulübümüz, Emre Mor transferi için Fatih Karagümrük Kulübü ve oyuncunun kendisi ile prensip anlaşmasına varmıştır" açıklamasında bulundu.

BONSERVİSİ 2 MİLYON EURO
Fenerbahçe Kulübü, VavaCars Fatih Karagümrük'le 2 milyon euro ve bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Fenerbahçe, Emre ile 2+1 yıllık imza atmayı planlıyor. Futbolcunun alacağı para da 1 milyon 250 bin euro olacak. Kulüpler arasındaki son detaylar netleşince imzalar atılacak.

İMZA AYRINTILARA KALDI

Başkanlar arasında yapılan görüşmede de sıkıntı yaşanmazken imzanın ayrıntılara kaldığı öğrenildi. Avrupa'da bazı kulüplerin yakından takip ettiği Emre’nin sarı-lacivertli formayı giymek istediği öğrenilirken, bir-iki gün içinde transferin sonuçlanması bekleniyor.

Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, geçtiğimiz günlerde Emre Mor'un transfer süreci hakkında konuşmuş ve 24 yaşındaki kanat oyuncusunun dünya yıldızı olabilecek bir potansiyelde olduğunu vurgulamıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.