Fenerbahçe, Cedevita'ya konuk olacak

Fenerbahçe, Cedevita'ya konuk olacak

- Basketbol THY Avrupa Ligi'nde çeyrek finali garantileyen Fenerbahçe, Top 16 turu 12. haftasında yarın Hırvat ekibi Cedevita ile karşılaşacak- Başantrenör Obradovic: "Aynı ciddiyetle oynamaya devam etmeliyiz"


İSTANBUL (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu 12. haftasında Fenerbahçe, yarın Hırvat ekibi Cedevita'ya konuk olacak.

Başkent Zagreb'deki karşılaşma, Drazen Petrovic Spor Salonu'nda TSİ 20.00'de başlayacak.

Ligde 10. haftada Lokomotiv Kuban'ı 55-52 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi garantileyen sarı-lacivertlilerin, 11. hafta mücadelesinde de Darüşşafaka Doğuş'u 77-69 yenerek, bitime 3 hafta kala E Grubu'nu lider bitirmesi kesinleşmişti.

Grupta 10 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, 9 mağlubiyetle son sırada yer alan Cedevita'yla İstanbul'da yaptığı maçı 86-73'lük skorla kazanmıştı.

Sakatlığı nedeniyle en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak Çek oyuncu Jan Vesely sarı-lacivertli takım için önemli bir eksik oluştururken, sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Pero Antic, uzun bir aradan sonra Cedevita maçında forma giyebilecek.


- Obradovic: "Aynı ciddiyetle oynamaya devam etmeliyiz"


Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, çeyrek finale lider olarak yükselmelerinin garanti olmasına rağmen, grupta kalan maçlarda aynı ciddiyetle oynamaya devam etmeleri gerektiğini belirtti.

Sırp teknik adam, sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bizim için iyi olan şey, bitime üç hafta kala grubu lider olarak bitirmeyi garantilemiş olmamız, ancak bundan sonra da aynı ciddiyetle oynamaya devam etmeliyiz. Bu maçı, bizim için büyük önem taşıyan Avrupa Ligi play-off turuna hazır ve sağlıklı girebilmek adına en iyi şekilde oynamalıyız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :