Fenerbahçe Çaykur Rizespor karşısında yeni transferlerini oynatacak mı? Kararını verdi

Fenerbahçe Çaykur Rizespor karşısında yeni transferlerini oynatacak mı? Kararını verdi

Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında, Ülker Stadı'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Sarı lacivertliler, alacağı 3 puanla zirve yarışına kayıpsız devam etmek istiyor.

Fenerbahçe, bir yandan transferler için yoğun uğraşlar verirken, bir yandan da ligde şampiyonluk yarışından kopmamak istiyor.

Hatırlanacağı üzere Kanarya, ara transferde kadrosuna Macar stoper Attila, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil ve QPR'dan Osayi'yi katmıştı.

Fenerbahçe yönetimi, İrfan Can için turuncu-lacivertli kulübün yönetiminde teklifini sunmuş ve Galatasaray kulübü ile beraber Başakşehir ve oyuncunun son kararını beklemeye geçmişti.

Bununla beraber Kanarya'da gözler, ligin 22. haftasında oynanacak Çaykur Rizespor maçına çevrildi.

21. haftada Fenerbahçe Kayserispor ile karşı karşıya gelirken, mücadeleden yeni transfer Attila Szalai ilk 11 maça başlamış ve gösterdiği performansla alkışları toplamıştı.

Kayseri maçı sonrasında Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı ancak ara transfer döneminde getirebilmek için QPR'nın son kararını beklediği Osayi Samuel'i açıklamıştı.

Buna göre, Rize karşısına, Kayseri'yi yenen on birle çıkmayı düşünen Erol Bulut, yeni transfer Osayi-Samuel'i de maç kadrosuna alacak.

QPR'dan hazır gelen 23 yaşındaki Nijeryalı'nın karşılaşmanın son bölümlerinde oyuna dâhil olması bekleniyor.

Osayi bu sezon toplamda 23 maça çıkarken 3 gol 3 asist üretmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.