Federasyonlarda yer arayışı

Federasyonlarda yer arayışı

Spor Genel Müdürlüğü birimleri ile yaklaşık 40 spor federasyonunun ofisinin yer aldığı Ulus'taki Spor Genel Müdürlüğü ek hizmet binası, SGK ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokolle belediyeye devredildi - SGM, federasyonlard


ANKARA (AA) - Spor Genel Müdürlüğünün (SGM) Ulus'ta bulunan hizmet binasının Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilmesi nedeniyle federasyonlar yer arayışına girdi.

SGM birimleri ile yaklaşık 40 spor federasyonunun ofisinin yer aldığı Ulus İşhanı A Blok'taki bina, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği, belediyeye devredildi.

Bu gelişmenin ardından SGM, federasyonlardan binayı boşaltmalarını istedi. SGM'den federasyonlara gönderilen yazıda, "Genel müdürlüğümüz tarafından kullanılan ek hizmet binası SGK ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı arasında 04.08.2016 tarihinde imzalanan protokol gereği Ankara Büyükşehir Belediyesine devredilmiştir. Devri gerçekleştirilen binanın, tahliye ve yıkım işlemleri yapılacağından mevcut kiracılar ile binayı kullanan diğer birimlerin tahliye işlemlerinin gerçekleştirilmesi ivedi olarak talep edilmektedir." denildi.

Böylece binada ofisi bulunan yaklaşık 40 federasyon, yeni ofis aramaya başladı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :