Fatma Didem de Sistem'de hazırlandı

Fatma Didem de Sistem'de hazırlandı

Sistem Dershanelerinde eğitim gören İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu öğrencisi Fatma Didem Kesler 500 tam puanla Türkiye Birinciliği elde etti.

Sonuçların açıklanmasından sonra bir basın toplantısı düzenleyen Sistem Dershaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Naci Atalay “500 tam puan alarak birinci olan öğrencimizdir dedi. 

 

Başarısını anne, babası ve kardeşiyle birlikte Sistem Dershanelerine gelerek paylaşan Fatma Didem Kesler Meram Fen Lisesinde Okumayı arzu ettiğini belirtti.

 

Sınavlara hazırlanırken anne ve babasından büyük destek gördüğünü belirten Fatma Didem Kesler’in annesi Kamile Kesler, Veteriner Hekim babası Uğur Kesler ise İnşaat Mühendisi. Fatma Didem Kesler’in küçük kardeşi trem Kesler de 6. Sınıf öğrencisi o da bu yıl SBS’ye girdi ve tüm soruları doğru yaptı o da Türkiye Birinciliği bekliyor.

 

Sınava hazırlanırken birçok özveride bulunduğunu belirten Fatma Didem Kesler özellikle çok sevdiği ve başarıyla oynadığı voleyboldan uzak kaldığını, sınırlı ölçülerde televizyon izleyebildiğini ve bilgisayarla uğraşabildiğini belirtti.

Birincilerden mutluluğunu ailesiyle paylaşan Fatma Didem Keser, "Sistemli bir şekilde derslerime çalıştım. Okulumun ve dershanemin faydasının yanı sıra ailemin desteği de büyüktü. Küçük kardeşim, babam ve annem her zaman bana yardımcı oldu. Ben de belirlediğim hedefe birinci olarak vardım. Bundan sonra daha sistemli bir şekilde çalışarak başarılarıma devam etmek istiyorum, çok mutluyum" dedi.

 

Didem Kesler arkadaşlarının hedeflerini belirleyerek çalışmaları durumunda daha başarılı olacaklarını sözlerine ekledi.

 

Kendisini sınavlara hazırlayan İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu öğretmenlerine ve Sistem Dershaneleri öğretmenlerine teşekkür eden Fatma Bidem Kesler tüm arkadaşlarına başarılar diledi.

Ferit Hepokur / Memleket