Fatih Toklucu MHP Konya'dan aday adaylığı başvurusu yaptı

Fatih Toklucu MHP Konya'dan aday adaylığı başvurusu yaptı

İnşaat Mühendisi Fatih Toklucu, MHP'den Konya Milletvekiliğine aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Fatih Toklucu, Milliyetçi Hareket Partisİ Konya Milletvekiliğine aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Fatih Toklucu, başvurusunun ardından şunları söyledi: Devlet Ve Milletiyle her şeyden önce Türkiye, düşüncesini şiar edinen bu kutlu dava için, atamızdan devraldığımız Hizmet bayrağını, Hizmet de yarışanlardan olmak ve güzel Konyamıza ve milletimize hizmet etmek için, 14 mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisİ Konya Milletvekiliğine aday adaylığı müracatımızı yaptık. Her daim Lider Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyin emrinde, Milletimizin hizmetindeyiz. Herkes den hayır dualarını ve desteklerini bekliyorum.. Saygılarımla...

whatsapp-image-2023-03-21-at-09-43-00.jpeg

FATİH TOKLUCU KİMDİR?

Fatih Toklucu, 5 Eylül 1978 Konya Kulu'da doğdu. Evli ve 3 çocuk babası. İlk ve Orta Okulu Kulu 60.yıl İlköğretim Okulunda okudu. Konya Lale Erkek Lisesinden 1994 yılında mezun oldu. 2001 Yılında Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümününü bitirdi. 2011 Yılında İkinci Üniversitem Olan Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden Mezun Oldu. Halen Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Ve Beşeri Bilimler Fakültesi Tarih Bölümümünde Okumakta. Ayrıca Karatay Üniversitesi Mühendislik Faültesi İnşaat Mühendisliği Bölümün De Yüksek Lisansımı Yapmakta. Askerliğini Yedek Subay Olarak 21/03/2002 Tarihi İle 15/07/2003 Tarihleri Arasın Da 25nci Mknz.p.tug. - Ardahan'da Yaptı.

İşte Fatih Toklucu'nun dilinden öz geçmişinin devamı:

2001 Yılından İtibaran Konya-Kulu'da Mühendislik Ve Taahhüt İşleri Yapmaktayım. Proje, Taahhüt Ve Müteahhitlik İşleri Yapan Toklucu Mühendislik Ltd.şti.nin Müdürlüğünü Yapmaktayım. 2018-2019 Yılların Da İnşaat Mühendisleri Odası Kulu Temsilciliği Yaptım. Enerji Kimlik Belgesi Uzmanlığı Sertifikam Vardır. Ülkü Ocaklarının Lise Ve Ünüversite Teşkilatların Da Çeşitli Görevlerde Bulundum. 2014 Yılında M.h.p Kulu Belediyesi Meclis Üyeliğine Seçildim. Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Genel Merkezimiz Tarafından Kulu Belediyesi Başkan Adayı Olarak Açıklandıktan Sonra İttifak Anlaşmasından Sonra, Genel Merkez Takdiriyle İtttifak Adayını Desteklemek Üzere Alınan Karar Gereği Çekildim. 2020-2022 Yıllarında Kulu İlçe Başkanlığı Görevini Yaptım. MHP Üst Kurul Delegesi Ve MHP Konya İl Delegesiyim.

whatsapp-image-2023-03-21-at-09-43-01-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.