Fatih Terim kariyerine Panathinaikos'ta devam edecek

Fatih Terim kariyerine Panathinaikos'ta devam edecek

Panathinaikos, teknik direktör Ivan Jovanovic'in ayrılmasının ardından deneyimli isim Fatih Terim ile anlaşma sağladı. Türk futbolunun önemli isimlerinden Terim, kariyerine Yunanistan'ın köklü kulübünde devam edecek.

Yunanistan'ın köklü futbol kulüplerinden Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Türk futbolunun deneyimli ismi Fatih Terim'i getirdiğini resmi olarak açıkladı. Bu karar, daha önce Ivan Jovanovic ile yolların ayrılmasının ardından alındı.

Panathinaikos'un internet sitesinden yapılan açıklamada, Fatih Terim ile sağlanan anlaşma duyurulurken, sözleşme detayları hakkında bilgi verilmedi. Ancak, 70 yaşındaki tecrübeli teknik adamın kariyeri ve elde ettiği başarılar paylaşılarak, kulüp taraftarlarına heyecan verici bir dönem vaat edildi.

Fatih Terim'in, yarın Yunanistan'a giderek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 2017-2022 yılları arasında Galatasaray'ı çalıştıran Terim, Panathinaikos'ta yeni bir döneme öncülük edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.