Fatih Özgökçen: Konyaspor'u daha ileri seviyeye taşıyacağız

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersek'te Željezničar ile oynanan dostluk ve hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu. Özgökçen, "İnşallah bundan sonra dördüncülüğü daha ileri seviyeye taşıma arzusu içerisindeyiz" dedi

Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersek Saraybosna Grbavica Stadında Željezničar ile oynanan ve 2-1 galip ayrıldıkları dostluk ve hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Bosna Hersek'i ikinci evleri gibi gördüklerini söyleyen Fatih Özgökçen, "Bosna Hersek biliyorsunuz Konya için Türkiye için çok önemli bir ülke. Bizi burada çok iyi ağırladılar, hem Ankara Büyükelçisi hem de Türkiye'nin Bosna Hersek Büyükelçisi yemekte vardı. Onlar bizi misafir olarak ağırladılar ama, biz Bosna Hersek'e geldiğimiz zaman ikinci evimize gelmiş gibi oluyoruz" dedi.

"GÖRMEDİĞİMİZ OYUNCULARIMIZI GÖRDÜK"

Özgökçen, "Bugün sportif manada baktığımız zaman bütün oyuncularımızı görme fırsatı oldu. Teknik ekip aşağı yukarı kadroda olan herkesi oynattı. Görmediğimiz oyuncularımızı gördük. Şahsen ben bazılarından da memnun olduğumu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Konyaspor'u ligde daha ileri seviyeye taşımak istediklerini söyleyen Özgökçen, "İnşallah takım bundan sonra Antalya'da kampa girecek. Bir on günlük kamptan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra dördüncülüğü daha ileri seviyeye taşıma arzusu içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.

BOSNA'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Fatih Özgökçen, "Bosna'dan yeni bir oyuncu transferi olur mu?" sorusuna ise, "Birkaç tane benim gözlemlerim oldu ama, teknik ekip de maçı izledi. Hocaların da bu noktada bir görüşü olacaktır, ona göre bir değerlendirme yapacağız" diye cevap verdi.

Özgökçen, "Bu sadece bir maçla kalmayacak, bir protokol imzalıyoruz. Bosna Hersek'ten gelen futbolcular bize oldukça uyumlu ve verim sağlıyor bunu Sehic'de gördük Amir'de gördük. O protokol çerçevesinde inşallah bundan sonra devam ettirme gayretimiz olacak" açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.