Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Pirlo'dan Konyaspor maçı açıklaması: Başaramadık

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo Konyaspor maçının ardından, "Bu galibiyet bize moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık" diye konuştu

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Konyaspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, "Bu galibiyet bize moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı Konyaspor ile 3-3 berabere kaldı. Müsabakanın ardından Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İyi bir müsabakadan istedikleri sonucu çıkartamadıklarını ifade eden Pirlo, "İyi bir maç çıkarttık ama maalesef sonuç gelmedi. 2-0 öne geçtik. İyi bir ilk yarı sonrasında 2-2'ye gelen bir maç. Sonra da 3-2'yi bulduk kendi lehimize çevirdik ama sonra daha konsantre olmamız lazımdı, yumuşak kaldık. Orta sahada kaptırdığımız topta golü yedik. Bu galibiyet moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.