Fatih Erbakan: Konya'da seçimlerden zaferle çıktık

Fatih Erbakan: Konya'da seçimlerden zaferle çıktık

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle karşı olduklarını belirtti. Erbakan, modern ve gelişmiş merkezlerde hayvanlara her türlü desteğin sağlanmasının önemine vurgu yaptı.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kazandıkları Konya'nın ilçe belediyelerinde teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Konya İl Teşkilatı ve basın mensupları ile kahvaltı programında buluşan Erbakan, seçim sonuçlarının partileri açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Konya'da büyükşehirde yüzde 24'e yakın oy, merkez ilçelerde yüzde 25'in üzerinde oy oranları elde ettiklerini belirten Erbakan, "Konya'da seçimlerden büyük bir zafer ile çıktık" dedi.

Fatih Erbakan: Konya'da seçimlerden zaferle çıktık

"Hiçbir Canın Alınmasını Onaylamıyoruz"

Sokak hayvanlarının toplanarak uyutulmasına yönelik tartışmalar hakkında konuşan Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi olarak sokak hayvanlarının uyutulmasına kesinlikle karşı olduklarını ifade etti. Erbakan, bu uygulamanın inançlarına uygun olmadığını ve insani bir davranış olmadığını söyledi. "Bazı batı ülkelerinde bu yapılıyor olsa bile onları taklit etmemiz doğru bir davranış değildir" diyen Erbakan, hayvanların modern ve gelişmiş merkezlerde en iyi şartlarda yaşamalarını sağlamak istediklerini belirtti.

Fatih Erbakan: Konya'da seçimlerden zaferle çıktık

Modern Merkezlerde Bakım ve Destek

Erbakan, Yeniden Refah Partili belediyelerin seçim öncesinde ifade ettikleri gibi sokak hayvanlarını toplamak ve sokakları başıboş köpeklerden arındırmak için çalışmalarına başladıklarını söyledi. Hayvanların veterinerler ve uzmanlar gözetiminde, 24 saat internet üzerinden canlı yayınla halk tarafından takip edilebileceği, ziyaret edilebileceği modern merkezlerde yaşamalarını hedeflediklerini belirtti. Erbakan, "Biz Yeniden Refah Partisi olarak hiçbir canın alınmasını onaylamıyoruz. Bu hayvanların uyutulmasına karşıyız. Modern ve gelişmiş merkezlerde, her türlü destek sağlanarak son derece önemlidir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum