Fatih Erbakan Konya'da hayal kırıklığı yaşadı: 300 kişiyle miting

Fatih Erbakan Konya'da hayal kırıklığı yaşadı: 300 kişiyle miting

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın Konya'da düzenlediği miting, beklenen ilgiyi göremedi. Havadan görüntülenen mitinge sadece yaklaşık 300 kişi katıldı.

İstanbul'da düzenlediği mitinge beklenen ilgiyi göremeyen Yeniden Refah Partisi, şimdi de Konya'da hayal kırıklığına uğradı. Cuma çıkışı Valilik karşısında düzenlenen mitingde, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın umduğu katılım sağlanamadı.

Mitinge sadece yaklaşık 300 kişi civarında katılım gösterirken, çevre ilçelerden de gelenlerle birlikte toplamda az sayıda partili mitinge iştirak etti.

sok.jpg

Partinin, Türkiye'nin en büyük üçüncü partisi olduğunu iddia etmesine rağmen, bu tür mitinglerde beklenen ilgiyi görememesi parti içinde endişe yaratıyor. Özellikle Adnan Oktar'a yönelik övgü dolu sözlerin partinin popülerliğini olumsuz etkilediği düşünülüyor.

YRP'nin Konya'daki zayıf miting katılımı, yerel seçimler öncesinde partinin ivme kaybettiğine dair işaretler olarak yorumlanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum