Fahrettin Yokuş olmaya devam ediyor! Üst geçidin yerini bilmiyor

Fahrettin Yokuş olmaya devam ediyor! Üst geçidin yerini bilmiyor

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş ilginç çıkışlarına devam ediyor. Yokuş, Konya Milletvekili olmasına rağmen Konya’yla ilgili konulara yaptığı açıklamalar vatandaşların önünde komik duruma düşmesine neden oluyor.

KENDİNE GÜLDÜRDÜ

Konya Büyükşehir Belediyesi’yle ilgili konularla tekrar gündeme gelmek isteyen İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, son yaptığı açıklamayla adeta kendine güldürdü.

2017 YILININ KONUSUNU GÜNDEME GETİRDİ

2017 yılındaki Sayıştay Raporları’nda ortaya çıkan ve daha sonra düzeltme yapılan üst geçit konusuyla gündeme gelmek isteyen Fahrettin Yokuş, yerinde duran üst geçidi görmeyerek tekrar açıklama yapmak istedi.

KONYA DÜŞMANLARI KONYA SEVER OLDU

Özellikle Konya düşmanı basın kuruluşlarının internet sitelerinde yer verilen Fahrettin Yokuş’un açıklamalarında ilginç konulara yer verilmeye çalışılıyor. Yokuş’un son açıklaması da ulusal bir gazetenin köşe yazısındaki cümlelerin tam manasıyla aynısı.

ÜSTGEÇİT YERİNDE DURUYOR

Fahrettin Yokuş, açıklamasında “2017 yılı Sayıştay Raporları'nda bazı uygunsuz ihale ve harcamalar yer aldı. Konya Ak Yokuş üst geçidi yapımında milyonlarca liralık yolsuzluk iddiası medyaya da yansıdı. Milletvekili sıfatımla Konya Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Ancak, Konya Valiliği soruşturma izni vermedi” cümlesini kullandı.

Sosyal medyada Fahrettin Yokuş’un açıklamasına yorum yazan vatandaşlar Yokuş’un bahsettiği üst geçidin isminin Ak Yokuş değil Akyokuş şeklinde yazıldığını söylediler.

Yokuş’un iddialarındaki Sayıştay Raporları ise daha sonra düzeltilmiş ve malzemelerin yerinde tespit edildiği şeklinde raporlar yeniden düzenlenmişti.

Öte yandan o dönemde çıkan haberlerde Akyokuş’taki üst geçidin yerinde olmadığı da ulusal basında yerini almıştı.

Başkan Altay başta olmak üzere vatandaşlar da sosyal medyada üst geçidin üstünde ve yanında pozlar vererek çıkan iddiaları protesto etmişti.

Fahrettin Yokuş’un son açıklaması ise “Fahrettin Yokuş oluyor” şeklinde yorumlandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum