Eylem Tok’un kaza haberini aldığı anlar kamerada

Yazar Eylem Tok'un oğlu trafik kazasında ölümle sonuçlanan olayla ilgili paniğe kapılan anları kameraya yansıdı.

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde yaşanan trajik bir olay, yazar Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin karıştığı trafik kazasıyla gündeme geldi. Saat 23.50 sularında meydana gelen kazada, T.C.'nin kullandığı araç, yol kenarında park halinde bulunan 3 adet ATV tipi araca çarpmış, bu kazada 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, diğer kişiler ise yaralanmıştı.

Yazar Eylem Tok'un, kazayı öğrendiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Göktürk'te bulunan bir kafede otururken aldığı telefonla birdenbire paniğe kapılan Tok, hızla kalkarak oradan uzaklaşıyordu. Bu anlar, annenin iç dünyasında yaşadığı telaşı ve endişeyi yansıtıyordu.

Kaza sonrasında ise olay yerine gelen polis ekipleri, T.C.'yi ve annesi Eylem Tok'u bulamamıştı. Yapılan incelemeler sonucunda ikilinin ertesi gün İstanbul Havalimanı'ndan Mısır'a çıkış yaptığı tespit edilmişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma çerçevesinde, Eylem Tok "suçluyu kayırma" suçundan aranırken, oğlu T.C. ise "bir kişinin ölümü ile birlikte birden fazla kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanması talep edilmişti.

Daha da şaşırtıcı olan ise, şüphelilerin ABD'ye kaçtıklarının ortaya çıkması ve iade talebinde bulunulmasıydı. Ayrıca, babası Bülent Cihantimur'a da yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.