Evlenmek için "06.06.2016"yı seçtiler

Evlenmek için "06.06.2016"yı seçtiler

Trakya'da 29 çift, özel olduğunu düşündükleri 06.06.2016 tarihinde dünyaevine girdi

EDİRNE (AA) - Trakya'da evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 29 çift, 06.06.2016 tarihinde hayatlarını birleştirdi.

Edirne Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü Nikah Salonu'na gelen 13 çift, evlenmek için hem ramazan ayının ilk günü, hem de ay, gün ve yılı 6 rakamından oluşan 06.06.2016 tarihini seçerek, ömür boyu mutluluk için "evet" dedi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, evlilik için bugünü tercih eden iki çiftin nikahını kıydı. Gürkan, akılda kalıcı bir günde evlilik kararı veren çiftlere, ömür boyu mutluluk diledi.

- Kırklareli

Kırklareli'de de evlilik hazırlığı yapan 4 çift, 06.06.2016 tarihinde evlenmeyi seçti. Aylar öncesinden gün aldıklarını belirten Altuğ Çağlar ve Cansu Doğan çiftinin nikahını Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu kıydı.

Evlendirme Dairesindeki nikah töreninde konuşan Kesimoğlu, tüm çiftleri tebrik ederek, "Bugünkü evlenen çiftlerden birinin nikahını kıymak istedim. Çünkü bugün çiftler için özel bir gün. Hepsine ömür boyu mutluluk dilerim'' dedi.

Damat Altuğ Çağlar kendileri için anlamlı olacağını düşündükleri için ''06.06.2016'' tarihini seçtiklerini söylerken, eşi Cansu Doğan ise evlenmek için yaklaşık 3 aydır bu tarihi beklediklerini ifade etti. Çift, nikah törenin ardından tebrikleri kabul etti.

- Tekirdağ

Tekirdağ'da ise dünya evine girecek 12 çift için Süleymanpaşa Belediyesinde nikah töreni düzenlendi.

Genç çiftlerden Nizam ve Esra Ünver, evlenmek için özel bir tarih seçtiklerini söyledi. Nizam Ünver, hatırlanması kolay olduğu için 06.06.2016'yı günü nikah tarihi aldıklarını belirtti.

Genelde herkesin böyle tarihlerde evlenmek istediğini ifade eden Ünver, "(Yoğun talepten dolayı bugüne randevu alamayız) diye düşünüyorduk. Bugün için boş nikah saati olmayacağını tahmin ediyorduk. Bizimki kısmet oldu biraz. Normalde düğünümüz iki ay sonra ama biz böyle bir günde nikah kıymak istedik." dedi.

Süleymanpaşa Belediyesi Evlendirme Memuru Hülya Yaman da bugün 12 çifti evlendirdiklerini hatırlatarak, çiçeği burnunda çiftlere mutluluklar diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :