Evkur Yeni Malatyaspor'a tesis desteği

Evkur Yeni Malatyaspor'a tesis desteği

- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır:- "Süper Lig'e çıkan takımımıza modern bir çalışma alanı oluşturmak için çalışıyoruz"


MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'a tesis desteği verecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor Kulübünün Nurettin Soykan Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

İlk olarak Spor Toto Teşkilatı tarafından yapılan yeni binayı gezen Başkan Çakır, daha sonra 1983 yılında yapılan ve halen kullanılmakta olan kulüp tesislerini gezerek, yapılacak tadilat çalışmaları öncesi yetkililerden bilgi aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı ile de görüşen Çakır, Evkur Yeni Malatyaspor'un modern tesislere sahip olabilmesi için gerekli desteklerin verileceğini belirterek, şimdiden proje çalışmalarına başlandığını kaydetti.

İlgili teknik ekiple yeni ve eski tesisleri gezdiklerini aktaran Çakır, şöyle devam etti:

"Süper Lig'e çıkan takımımıza modern bir çalışma alanı oluşturmak için çalışıyoruz. Yeni binanın tüm eksiklerini giderip, iç mimarisini takımımızın ihtiyacına göre yapacağız. Bir futbol takımının ihtiyaç duyduğu her şeyi yansıtmayı amaçlıyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor yönetimiyle bunları oturup istişare edeceğiz. Yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın tesislerle ilgili beklentilerini biliyorum. Proje çalışmalarına ekip arkadaşlarımız başladı. Süper Lig'de kalıcı olmak için tesislerimizi yapmak zorundayız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :