Eve giren hırsız önce kameraya sonra polise yakalandı!

Eve giren hırsız önce kameraya sonra polise yakalandı!

İstanbul'da bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarını izleyen ekipler, hırsızlık sonrası ticari taksi ile kaçtığını tespit ettiği iki hırsızı eve baskın yaparak yakaladı

İstanbul Üsküdar'da geçtiğimiz günlerde bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarını izleyen ekipler, şüphelilerin hırsızlık sonrası ticari taksi ile kaçtığını tespit ederek, adreslerini belirledi. Ekipler eve baskın yaparak iki hırsızı yakaladı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Kirazlıtepe Mahallesi'nde bir ikamette yaşandı. İddiaya göre, iki hırsız bir eve girip 4 adet cep telefonu, 1 adet tablet, 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet mont ve bir miktar da para çalıp kayıplara karışmıştı.

Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda farklı ikametlerde hırsızlık yaptığı belirlenen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler çok sayıda güvenlik kamera kayıtlarını izleyerek hırsızların kaçtıkları ticari taksi aracını belirledi.

Ticari taksi sürücüsünün hırsızları bıraktığı adrese polis ekipleri baskın düzenledi. Baskında A.A. (21) ve E.A. (22) isimli şüpheli şahıslar yakalanarak polis merkezine götürüldü. Hırsızların adliyeye sevk edilmesinin ardından mahkemece evden hırsızlık gerekçesiyle tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği öğrenildi.

Eve giren hırsız önce kameraya sonra polise yakalandı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.